Hoe vang ik een mol?

topHoe vang ik een mol?

Zodra u contact met mij heeft opgenomen kom ik vrijblijvend bij u langs om de situatie met eigen ogen te bekijken. Ik probeer hierbij in te schatten hoeveel zwarte rakkers uw grasveld (of iets dergelijks) hebben bezocht en de tijd die ik nodig heb om ze te vangen. Vervolgens geef ik u een prijsopgaaf. 
Bent u akkoord met de prijs? Dan ga ik direct aan de slag! Allereerst ga ik op zoek naar het gangenstelsel van de mol. Vervolgens ga ik, door het plaatsen van klemmen in het stelsel, de kleine zwarte rakker proberen te vangen.
 
Het gele stokje
Ben ik bij u aan de slag? Dan zult u zo nu en dan gele stokjes voorbij komen op uw terrein. Deze stokjes plaats ik om mijn gezette klemmen gemakkelijk terug te kunnen vinden en u weet waar de klemmen staan.  
 
Mollen vangen: een vak apart

topMollen vangen: een vak apart

 ‘Kun je mollen verjagen?’ Het antwoord is: nee.

Mollen verjagen is helaas geen optie. Wat ik wel kan doen is de mollen voor u vangen. Mollen vangen is een vak apart, maar ik leg u onderstaand graag uit hoe het vangen van mollen ongeveer in zijn werk gaat. 
 
Respect voor de natuur

topRespect voor de natuur

Tijdens mijn werk houd ik altijd rekening met de omgeving.

Broedt er een vogel op uw terrein? Dan zorg ik dat deze niet door mij wordt gestoord. Het is voor mij namelijk zeer belangrijk dat er met respect met de natuur wordt omgegaan.
De mollen zijn gevangen!

topDe mollen zijn gevangen!

Afhankelijk van de situatie kom ik een aantal keren bij u langs om de klemmen te controleren. Uiteraard houd ik u tijdens het gehele proces op de hoogte van mijn vorderingen. Heb ik na verloop van tijd alle mollen gevangen? Dan ontvangt u van mij een factuur. 
 
Nu maar hopen dat die schattige kleine rakkers uw terrein voorlopig ontzien! 
De mollefanger fan Fryslân | Doniastrjitte 8, Burdaard | 06-22726084